Over ons

Gemeenschapshuis Liesbos

Het gemeenschapshuis Liesbos is landelijk gelegen in het Buurtschap Lies aan de Liesstraat 4 in Breda. Het is een sociaal, cultureel, sportief en recreatief trefpunt voor de bewoners van rond- maar ook buiten het Liesbos. Het Gemeenschapshuis beschikt over een groot aantal faciliteiten die het gebouw voor zijn gebruikers multifunctioneel maakt.
Het gebouw beschikt over een grote zaal (met TV, beamer en gratis WIFI) die door middel van een schuifwand afgescheiden kan worden van de bar en een tweetal biljarts. Tevens beschikt de accommodatie over een aparte vergaderkamer, een tweetal voetbalvelden en verwarmde kleedkamers met douche ruimtes.
Er is een afgesloten binnentuin voorzien van veranda met terras, speeltoestellen en Jeu de Boules baan. Kortom meer dan genoeg mogelijkheden om uw wensen op het gebied van sport, spel en ontspanning te kunnen realiseren. Maar ook is de accommodatie geschikt voor grote bijeenkomsten(> 100 personen) zoals vergaderingen, seminars of andere feestelijkheden.
Informeer gerust bij de beheerster van het Gemeenschapshuis Liesbos naar de uitgebreide mogelijkheden die onze accommodatie te bieden heeft.

Contact:
Gemeenschapshuis Liesbos
Liesstraat 4, 4838 GT Breda
Tel: 076-5140462
Email: info@liesbos.com

Aspirant Beheerster Samantha van Steen

 

Wat vindt je hier